Adres
Expediedreef 3b
6681LR Bemmel, Nederland

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 8.00 - 18.00
Zaterdag: 8.00 - 17.00

Over ons

Passie voor het buitenleven

Berg.buitenleven staat voor u klaar met de nodige ervaring en inspirerende ideeën . Door onze jarenlange ervaring in de montage voor verschillende fabrikanten kunnen wij u te woord staan met kennis en passie. Wij denken met u mee om tot een perfect resultaat te komen. Met een team van trotse vakmensen werken wij aan de mooiste projecten en staan wij klaar om u te begeleiden in de aankoop van onze producten. Bij Berg.buitenleven staat aandacht en ambacht centraal. We nemen alleen genoegen met het beste resultaat.

Waarom Berg.Buitenleven

BERG.Buitenleven is uw specialist als het gaat over glazen schuifwanden, aluminium terrasoverkappingen, maatwerk veranda’s, lamellen overkappingen en alle mogelijke opties. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben ook nog eens de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Gebruiksgemak en kwaliteit vinden wij belangrijk. Onze glazen schuifwanden en terrasoverkappingen worden vanuit de fabrikant al voorzien van de meeste voorbereidingen. De profielen van de glazen schuifwanden worden op maat gemaakt, de panelen worden voorzien van onderwagens en loopwielen. Onze aluminium terrasoverkappingen worden ook op maat geleverd, de led spots zijn geplaatst en alle rubbers worden aangebracht. Dit bespaart u een hoop tijd en maakt de montage van onze producten aangenamer. Het grootste deel van onze klanten monteert daarom ook zelf. Als extra service kunnen wij bij u inmeten, hierdoor bent u verzekerd van een goede maatvoering. U kunt ook kiezen voor onze montage service, hierbij ontzorgen wij u volledig.

Reacties van onze klanten

Wij gaan voor tevreden klanten

Vorig jaar in de zomer een fantastische mooie glazen schuifwand laten plaatsen door Dennis! Nu een jaar stond Dennis er ook kosteloos toen er een klein probleempje was! Top bedrijf!

Joren Heilen

Terrasse als kalt Wintergarten erweitert. Pünktlich, freundlich, Sauber und gut gearbeitet. Wurde ich wieder nehmen.

Heinrich Gerhard Bettray

Binnen 2 weken na het inmeten alles opgeleverd. Werken netjes, denken mee en zijn beleefd. Vertrouwd adres wat ik zeker kan aanbevelen.

Gerben Verkuijlen